Over ons

Brenda Verschelling is van jongs af aan actief in de watersport. Zo zeilde zij veel gerenommeerde wedstrijden. In 2002 start zij Verschelling Assurantiën. Haar focus ligt in de beginjaren voornamelijk op de pleziervaart. De portefeuille groeit gestaag met verzekeringen voor schepen van mede-watersporters. Als Brenda in 2007 in aanraking komt met de passagiersvaart, voegt zij deze verzekeringen toe aan haar maritieme verzekeringsportefeuille. Als Marc Bazelmans op 1 juli 2017 zijn intrede doet als mede-eigenaar wordt de eenmanszaak omgezet naar een v.o.f.
Wegens gezondheidsredenen heeft Brenda Verschelling besloten Verschelling Assurantiën te verkopen. De twee nieuwe eigenaren zijn compagnon Marc Bazelmans en Witte-Boussen Assurantiën B.V.

Marc Bazelmans werkt al meer dan 25 jaar in de financiële sector. De laatste 13 jaar is hij hoofdzakelijk actief in de markt van schadeverzekeringen. Als hij in 2009 als accountmanager begint bij Delta Lloyd komt zijn passie voor water als snel naar boven. Vooral in de markt van beroepsvaart, transportverzekeringen en de zakelijke watersportmarkt kan hij zijn passie kwijt. Marc volgt hiervoor verschillende specialistische opleidingen. Op 1 juli 2017 treedt Marc Bazelmans als mede-eigenaar toe tot Verschelling Assurantiën v.o.f.

Witte Boussen
Wegens gezondheidsredenen heeft Brenda Verschelling besloten Verschelling Assurantiën te verkopen. De twee nieuwe eigenaren zijn compagnon Marc Bazelmans en Witte-Boussen Assurantiën B.V.

Verschelling Assurantiën zal onder dezelfde naam worden voortgezet; voor klanten van Verschelling Assurantiën zal er weinig veranderen. Iedereen blijft van harte welkom op het kantoor in Goes, maar is ook welkom op het kantoor van Witte-Boussen Assurantiën B.V. in Terneuzen.

De medewerkers van Witte-Boussen Assurantiën B.V. en Marc Bazelmans streven er naar om een zo optimaal mogelijke service te bieden en hopen op een langdurige en prettige samenwerking.

Wilt u graag meer weten over de dienstverlening van Witte-Boussen Assurantiën B.V.? Bekijk dan hier hun website.